Over SpellenFans

SpellenFans brengt de lezer op de hoogte van de leukste gezelschapsspellen van dit moment. Hierbij besteedt de website aandacht aan alle leeftijden en soorten spellen. Op die manier maken zowel de allerjongste spellenfans als volwassenen kennis met spellen die absoluut niet kunnen ontbreken in de spelletjeskast. Bordspellen, kaartspellen, partyspellen en dobbelspellen: alles (en meer) komt voorbij!

Wie zit er achter SpellenFans?

Hi, mijn naam is Luuk! Van jongs af aan ben ik al een fan van gezelschapsspellen. Het spelen van spelletjes deed ik thuis met mijn vader, moeder en broer, maar ook bij mijn opa’s en oma werden er vaak spelletjes bijgehaald. Het opentrekken van de deuren van de spelletjeskast voelde toen als iets magisch. Mijn ogen speurde naar dat ene spel, en met een beetje hulp werd het gezelschapsspel uit de kast getrokken. Favorieten van dat moment waren onder andere het Zakgeldspel, Hugo het Slotspook en Muizenval.

Luuk - SpellenFans

Ik ben momenteel dan wel wat jaren verder, maar nog altijd een fan van gezelschapsspellen! Mijn smaak is (gelukkig) verandert, en nog altijd breidt mijn spelletjeskast uit. Op avondjes met vrienden worden er vaak spellen gespeeld, zoals Boonanza, Exploding Kittens of Codenames.

Ik ben dan vaak die ene persoon die de spelregels doorspit van een nieuw spel, zodat de anderen nog een glas drinken kunnen inschenken en profiteren van een verkorte speluitleg. Iemand moet het doen, en voor mij zeker geen straf! Wat vrienden vaak krijgen van mij voor hun verjaardag? Daar hoef je denk ik maar één poging voor te wagen. 😉

Waarom ben je deze website gestart?

De reden dat ik SpellenFans.nl ben gestart, is omdat ik geloof dat het spelen van gezelschapsspellen ervoor zorgt dat de gezelligheid in huis wordt gehaald. Hierdoor hebben familie, vrienden of kennissen tijd met elkaar, zonder afleiding van de digitale wereld waarin wij ons toch al vaak bevinden.

Ik hoop daarom ook jou als bezoeker te kunnen activeren voor het spelen van een gezelschapsspel. Ontbreekt jouw favoriete spel op SpellenFans.nl? Stuur mij een berichtje en laat daarmee andere spellenfans ook kennismaken met dat ene fantastische spel!

Mogelijkheden voor spellenuitgevers

De afgelopen tijd ben ik al meerdere samenwerkingen aangegaan met gepassioneerde spellenuitgevers. Hierdoor kan ik een volledig en actueel aanbod van spellen tonen. Ik heb daarbij oog voor spellenuitgevers in alle formaten. Heb jij een spel op de markt gebracht dat absoluut niet kan ontbreken op SpellenFans.nl? Dan kom ik graag in contact met jou om de mogelijkheden te bespreken voor het reviewen van het spel.

Onafhankelijk en eerlijk

SpellenFans.nl opereert onafhankelijk en is volledig vrij van enige invloed uit welke organisatie of industrie dan ook. De reviews van spellen zijn eerlijk, nauwkeurig en betrouwbaar, waarbij de meningen vanuit mij voortkomen en in alle oprechtheid zijn opgesteld. Alle spellen die worden getoond op SpellenFans.nl, zijn uitgezocht met het doel om de meest interessante, best verkopende of nieuwste spellen kenbaar te maken.

Contact

Deze website is gemaakt voor jou als spellenfan. Ik luister daarom graag naar spellenliefhebbers om de leukste spellen van dit moment te ontdekken of om de website te verbeteren. Jouw feedback of opmerkingen dragen bij aan het succes van de website.

Ook makers van fantastische gezelschapsspellen mogen zich bij mij melden. Heb je vragen en/of aanmerkingen, een goede tip, interessante spellen, informatie over een release, of wil je iets bijdragen in de vorm van artikelen: stuur mij dan een e-mail hieronder!

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer
 

SpellenFans
Logo