Who’s the Dude: hét partyspel met een hilarische opblaaspop

De levensgrote opblaaspop bij Who’s the Dude gaat jouw en je vrienden zeker veel hilariteit opleveren. Beeld samen met de pop zo veel mogelijk woorden uit en scoor zo de meeste punten. Van gitaar spelen tot aan de tango dansen en van surfen tot aan twerken!

Who’s the Dude kopen

Who’s the Dude in het kort & kooptips

Who’s the Dude

Geschikt voor 3 t/m 8 spelers
Speeltijd van 30 minuten
Geschikt vanaf 16 jaar
Meer over het spel
Ze noemen the Dude relaxed, onhandig en hij maakt de meest bizarre avonturen mee. Tijdens het spel word jij de beste vriend van de gezelligste opblaaspop van Nederland. Beeld samen met the Dude situaties uit en scoor zoveel mogelijk punten!

Tijdens de verschillende rondes pakt iedere speler een kaart. Als de timer is gestart beeld je een van de categorieën uit dat op het kaartje staat. Van plekken waar jullie zijn tot aan het uitbeelden van films en sporten.

Jij scoort een punt per geraden kaart en de speler die de kaart raadde ontvangt ook een punt. Na vier rondes de meeste punten? Dan win jij het spel. Oja… the Dude, die wint altijd!

Bekijk de video

Spelregels Who’s the Dude

Hoe speel je het partyspel?

Beeld de juiste woorden samen met the Dude uit en scoor punten. Daarnaast verzamelen je punten door bij andere spelers de woorden juist te raden. Wie aan het eind van de vier rondes de meeste punten heeft, is de beste vriend van the Dude!

De timer wordt gestart en de eerste speler pakt een kaart. Deze speler leest de onderstreepte zin voor en beeld vervolgens zonder geluid het woord uit. Lees bijvoorbeeld ‘Wat zijn we aan het doen?’ voor. Het is nu aan jou om uit te beelden dat jullie aan het ‘roeien’ zijn.

Who's the Dude spel

Inhoud van Who’s the Dude?

  • Opblaas Dude van zeer goede kwaliteit
  • 440 opdrachten
  • 110 opdrachtkaarten
  • Scoreblok
  • Plakset in geval van nood
  • Spelregels

Punten verdienen bij het spel

De speler die als eerste het woord heeft geraden krijgt de kaart en één punt. Degene die aan het uitbeelden is ontvangt ook voor iedere goede score één punt. Deze punten worden opgeschreven aan het eind van iedere beurt. Op die manier komt iedereen vier keer aan de beurt met uitbeelden.

Winnaar van Who’s the Dude

Heb jij de meeste punten verdiend na vier rondes? Dan ben jij de enige echte winnaar van dit hilarische partyspel!

Veelgestelde vragen

Alle antwoorden in één overzicht

Met hoeveel spelers kan Who’s the Dude gespeeld worden?

Who’s the Dude kan gespeeld worden met 3 tot en met 8 spelers.

Vanaf welke leeftijd is Who’s the Dude geschikt?

Het spel wordt aangeraden voor een leeftijd vanaf 16 jaar.

Wat is de speeltijd van Who’s the Dude?

Een spelletje duurt gemiddeld 30 minuten.

Stel een vraag of geef je beoordeling!

Zijn de spelregels je nog niet helemaal duidelijk? Of wil je juist anderen laat weten wat je van het spel vindt? Laat het weten in een reactie!

Who's the Dude?
26,99
Bekijk nu
bol.com bol.com
Who's the Dude?
40,32
Bekijk nu
amazon.nl Amazon.nl

Lees ook:

Who’s the Dude: hét partyspel met een hilarische opblaaspop
Who’s the Dude: hét partyspel met een hilarische opblaaspop
Luuk
Luuk

Hallo, ik ben Luuk, de oprichter van SpellenFans.nl. Sinds mijn jeugd ben ik een groot liefhebber van gezelschapsspellen. Tijdens avondjes met vrienden komen klassiekers als Boonanza, Exploding Kittens en Codenames regelmatig op tafel. Mijn lijstjes zijn samengesteld op basis van bol.com beoordelingen en persoonlijke ervaringen. Je zult in de artikelen affiliate links naar producten vinden. Als je via een affiliate link een aankoop doet op bol.com, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij om nieuwe spellen te testen en de site in de lucht te houden. Bedankt voor je steun!

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer
 

SpellenFans
Logo