Kletspot: een geniaal vragenspel met hilarische antwoorden

Een Kletspot is een geweldig vragenspel om eens écht het gesprek aan te gaan met vrienden, familie, collega’s of juist onbekenden. De pot bevat allerlei vragen die zorgen voor goede gesprekken en vaak hilarische antwoorden.

Dankzij de vele varianten kies je zelf de stijl van het vragen spel: een gezellig avondje, een tikkeltje stout of zakelijk.

Wat is een Kletspot?

Een uitleg over dit vragenspel

Een Kletspot is – zoals de naam al doet vermoeden – een pot waarbij je een gesprek op gang helpt. Het is vaak letterlijk een glazen pot die vol zit met allerlei vragen. De stijl van deze vragen is afhankelijk van de soort pot die je koopt.

Zo is het spel ideaal voor een groep onbekenden die elkaar beter willen leren kennen met behulp van een kennismakingsspel. Ook vrienden, stelletjes of familieleden die elkaar beter kennen zullen een geniale avond hebben dankzij het vragenspel. Je haalt dan namelijk een pot in huis met uitdagendere vragen!

Kletspot vragen spel relatie familie vrienden
Via: bol.com

Hoe werkt een Kletspot?

Dit soort vragen kan je verwachten

Eenmaal een pot in huis, hoef jij geen voorbereidingen meer te treffen. Je verzamelt het gezelschap, draait de deksel van de pot en één speler pakt een vraag. Deze vraag wordt hardop voorgelezen en de spelers beantwoorden om de beurt de vraag.

Ben je met een grote groep? Dan kan je er ook voor kiezen dat de vraag steeds aan één speler wordt gesteld. De speler die de vraag heeft beantwoord, mag nu een nieuwe vraag pakken en deze aan een andere speler stellen. Op die manier kan je op een avond meer verschillende vragen beantwoorden.

Welke vragen zitten er in de pot?

Er is niet één antwoord te geven op de deze vraag. De soort vragen zijn namelijk afhankelijk van de soort pot die je koopt. Koop je bijvoorbeeld een kindvriendelijke vragenpot?

Dan kan je vragen verwachten over wat je wilt worden als je later groot bent of wat je als eerste zou kopen met 1.000 euro. Wil je juist een vragenspel voor jouw vrienden? Dan worden de vragen uitdagender en blijven volwassen onderwerpen niet onbesproken!

Kletspot vragen spel vrienden familie relatie
Via: bol.com

Black Friday 2023Black Friday 2023

Waar zet jij het spelletje neer?

Dit vragenspelletje kopen kunnen wij alleen maar aanraden. Even de mobieltjes aan de kant en daarvoor in de plaats een gesprek voeren waardoor je onbekenden, vrienden, familie of jouw partner beter leert kennen.

Dat alles met behulp van een vragenspel. Voordat jij dit spelletje wilt kopen, is het belangrijk om te bepalen met wie jij dit spel het vaakst gaat spelen. Zet je hem bijvoorbeeld in jouw woonkamer? Dan kan je beter kiezen voor een veilige optie met algemenere vragen.

Ook voor op kantoor is er een speciale variant om jouw collega’s beter te leren kennen. Bepaal dus vooraf voor wie de vragen zijn bedoeld, en koop aan de hand van het antwoord de juiste pot met vragen!

Kletspot kopen

Alle varianten van het spel

Om je een handje op weg te helpen, hebben wij alle varianten van het vragen spel op een rijtje gezet. Op die manier vind jij het meest geschikte vragenspel voor jouw gezelschap. Van je relatie tot aan familie, en van vrienden tot aan collega’s. Je ontdekt het in het in lijstje hieronder!

Vragenspel voor iedereen

De onderstaande vier varianten van het vragenspel zijn algemene vragen en dilemma’s. Deze vragen zijn geschikt voor jong en oud, en behandelen geen spannende onderwerpen. Ook kinderen kunnen dus prima deelnemen bij de gesprekken die je voert tijdens deze spelletjes.

Kletspot voor een avondje gezelligheid

Populairste versie van de pot
Deze pot is perfect voor een avondje gezelligheid. De minimum leeftijd is 8 jaar. In de pot vind je hilarische vragen en dilemma’s om over na te denken.

Kletspot XXL: Quality Time

Een pot met extra veel vragen!
Weet jij zeker dat jij je gaat vermaken met dit vragenspel? Dan is deze XXL versie perfect. Met maar liefst 300 vragen en dilemma’s ben jij de komende tijd niet uitgepraat.

Kletspot Dubio

Een pot vol met dilemma’s
Gestoorde dilemma’s waar jij niet zomaar een beslissing over kunt maken. Je vindt in deze pot 40 kaartjes met in totaal 80 dilemma’s!

Kletspot Babbels

Een houten pot, hetzelfde principe!
De Babbels-pot heeft een uniek design voor in jouw huis. Met in totaal 200 vragen heb je voldoende gespreksstof. Bespreek bijvoorbeeld wie het slechts tegen kritiek kan of wie wel eens wat gestolen heeft!

Vragenspel relatie

Heb je een relatie of ben je juist aan het daten? Dan kan een vragenspel ervoor zorgen dat jullie elkaar beter leren kennen. Voel jouw partners eens aan de tand, of kom erachter of die ene date wel écht bij jou past. Je ontdekt het met onderstaande varianten!

Kletspot Lieveling

Leer jouw partner nóg beter kennen
Je kent jouw partner waarschijnlijk al erg goed. Deze pot gaat ervoor zorgen dat jullie elkaar nóg beter kennen. Je vindt hierin 100 vragen!

Kletspot Cupido

Het perfecte vragenspel voor een date!
Heb je nog geen relatie, maar ben je met iemand aan het daten? Dan is dit vragenspel perfect om elkaar beter te leren kennen. Alleen zo kom je erachter of jullie bij elkaar passen.

Vragenspel vrienden

Met jouw vrienden is een vragenspel gegarandeerd hilarisch. Met spannende en grappige vragen kom je vaak tot antwoorden die je nog niet wist van die ene persoon.

Het spel met allerlei vragen is niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen is een speciale variant ontworpen. Zo leer je nog eens wat van elkaar!

Kletspot Stout

Extra pittige vragen voor volwassenen
Deze pot is enkel geschikt voor volwassenen. De vragen zijn extra pittig en pikant. Op die manier leer je elkaar wel op een heel bijzondere manier kennen!

Kletspot Vriendinnen

Speciaal ontworpen voor vrouwen!
Heb je een middag of avondje met jouw vriendinnen en wil je gezellig bijkletsen? Dat gaat met deze pot vol met leuke en originele stellingen zeker goedkomen!

Kletspot Gozers

Alleen voor mannen!
Soms heb je van die dagen dat je alleen met mannen bent. Perfect om dan eens bij te praten en elkaar beter te leren kunnen. Precies hoe mannen dat zouden doen!

Familie vragen spel

Een vragenspelletje met jouw familie? Goed idee! Met onderstaande varianten haal je een pot in huis voor verschillende leeftijden. Bijvoorbeeld voor de allerjongsten, pubers of ouderen. Met dit spel kom je van iedereen meer te weten!

Vragenspel ‘Ukkepukkepot’ voor kraamvisite

Het perfecte cadeau voor een babyshower of kraamvisite
Heb je binnenkort een babyshower of een kraamvisite? Dan is deze Ukkepukkepot een perfect cadeau. Met de kaartjes en invulmomentjes zal je deze periode in jouw leven nooit vergeten!

Vragenspel ‘Lef’ voor pubers

Speciaal gemaakt voor pubers
Het kan soms best een lastige taak zijn om een gesprek aan te gaan met een puber. Met deze pot gaat dat zeker goedkomen. De pot heeft leuke opdrachten, waardoor het spel iets weg heeft van Truth or Dare!

Vragenspel ‘Destijds’ voor ouderen

Herinneringen ophalen met ouderen
Deze pot is speciaal gemaakt voor ouderen. Dankzij de 200 vragen en dilemma’s halen jullie leuke herinneringen op. Inclusief een extra groot lettertype, zodat ook slechtzienden de vragen kunnen lezen!

Vragen spel collega’s

Begin je net aan een nieuwe baan, heb je een bedrijfsuitje of wil je jouw collega’s wat beter leren kennen? Dat kan je perfect doen met dit vragenspel voor collega’s. Want welke collega zou jij willen klonen, en wat is het leukste compliment dat jij ooit op werk hebt gekregen?

Vragenspel ‘Business Babbel’

Een vragenspel voor op de werkvloer!
De Business Babbel pot is speciaal ontwerpen voor collega’s. Je leert elkaar nog beter kennen en gaat naar huis met bijzondere verhalen. Zelfs weken later lach jij nog om de vele antwoorden!

Kletsdoosje

Ben je op zoek naar een compact spel dat je overal mee naartoe kan nemen? Dan is het Kletsdoosje een goed alternatief voor de pot. Het doosje kent precies hetzelfde principe, maar zorgt erover dat je het op allerlei verschillende plekken kunt spelen!

Kletsdoosje

Compact en handig mee te nemen
Het Kletsdoosje is van dezelfde makers als de pot vol met vragen. Het grote voordeel is dat je dit doosje handig mee kunt nemen op reis of als je een bezoekje brengt aan familie of vrienden. Nog meer speelplezier dus!

Uitbreiding met extra vragen

Heb je al eerder een pot vol met vragen gehaald, maar ben je door al je vragen heen? Dan is deze uitbreiding een perfecte oplossing. Met nog eens 150 vragen kan jij de komende tijd jouw vrienden en familieleden weer beter leren kennen!

Kletspot uitbreiding: 150 extra vragen

Nieuwe vragen, nieuwe kansen!
Met deze uitbreiding van het vragenspel haal je 150 nieuwe vragen in huis. Deze kaartjes hebben hetzelfde ontwerp en kunnen geplaatst worden in jouw pot. Tijd om het gesprek weer aan te gaan!

Kletspot vragen: zo leer je elkaar nog eens kennen

De vragen zorgen ervoor dat je andere spelers eens écht leer kennen. Het spel is door de vele varianten enorm geschikt als cadeau of om ergens in jouw huis neer te zetten.

Kies je voor dit tweede, dan weet je zeker dat op willekeurige momenten een vraag uit de pot wordt getrokken. Het is daarmee een leuke en originele toevoeging aan jouw huis. Wij wensen je veel kletsplezier!

Heb jij het vragenspel in huis gehaald en al veel leuke momenten beleefd? Laat ons in een reactie weten wat jouw favoriete vraag (en antwoord) was!

Kletspot: een geniaal vragenspel met hilarische antwoorden
Kletspot: een geniaal vragenspel met hilarische antwoorden
Luuk
Luuk

Hallo, ik ben Luuk, de oprichter van SpellenFans.nl. Sinds mijn jeugd ben ik een groot liefhebber van gezelschapsspellen. Tijdens avondjes met vrienden komen klassiekers als Boonanza, Exploding Kittens en Codenames regelmatig op tafel. Mijn lijstjes zijn samengesteld op basis van bol.com beoordelingen en persoonlijke ervaringen. Je zult in de artikelen affiliate links naar producten vinden. Als je via een affiliate link een aankoop doet op bol.com, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij om nieuwe spellen te testen en de site in de lucht te houden. Bedankt voor je steun!

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer
 

SpellenFans
Logo