Spellenwinkels in Tilburg? Deze spellenwinkels moet je zeker bezoeken!

Het kopen van een gezelschapsspel kan via online winkelen, maar het bezoeken van spellenwinkels in Tilburg geeft zeker een extra beleving aan jouw aankoop.

Je stapt een spellenwinkel binnen, speurt alle rekken af naar dat ene perfecte spel en je loopt de winkel uit met een nieuwe aanwinst. De volgende stap? Het optrommelen van jouw vrienden, familie of kennissen, en het spel direct uitproberen.

Onze favoriete spellenwinkels in Tilburg

Wij zijn helemaal voorstander van het bezoeken van een spellenwinkel en zetten daarom de beste spellenwinkels in Tilburg op een rijtje. Zo weet jij precies aan welke winkels jij een bezoekje kunt brengen en zeker gaat slagen bij het kopen van een nieuw gezelschapsspel.

De Dobbelsteen Tilburg

Een grote spellenspeciaalzaak

Deze spellenspeciaalzaak in Tilburg is gevestigd in de Schouwburgpromenade. De Dobbelsteen is een spellenspeciaalzaak met een groot assortiment aan onder andere bordspellen, kaartspellen en hobbyspelen.

Daarnaast organiseert De Dobbelsteen activiteiten en toernooien, waardoor jij als spellenfans jouw skills kunt laten zien. Zeker een bezoekje waard als je op zoek bent naar een nieuw spel, maar nog niet eruit bent welke je wilt halen!

Adres: Schouwburgring 141, 5038 TW Tilburg
Soort winkel: Spellenwinkel Tilburg
Telefoon: 013 544 3700

Het Zingende Nijlpaard Tilburg

Een bekende speelgoedwinkel

Als je bekend bent in Tilburg, dan heb je vast vaker het rode autootje met een nijlpaard op straat gezien. Je weet op dat moment dat je voor Het Zingende Nijlpaard staat.

De winkel werd in 1984 geopend en startte met het maken en verkopen van houten speelgoed. Nu heel wat jaren later is het assortiment gevarieerder en vindt je er een groot aanbod aan gezelschapsspellen!

Adres: Willem II Straat 88, 5038 BJ Tilburg
Soort winkel: Spellenwinkel Tilburg
Telefoon: 013 535 3829

Cool Bananas Tilburg

Unieke en verantwoorde producten

Cool Bananas in Tilburg is gestart als webshop, maar hebben inmiddels ook een stenen winkel. Het is een winkel waar je niet één vaste categorie aan producten vindt. De eigenaren Malou en Frank verkopen namelijk spullen die zij leuk vinden, waardoor het assortiment erg divers is.

Eén ding staat wel vast: het zijn unieke en verantwoorde producten, tegen normale prijzen. Enkele spellen die je hier kunt vinden zijn Card Against Humanity, Beat That en Can You See What I See.

Adres: Heuvelstraat 130, 5038 AH Tilburg
Soort winkel: Cadeau- en spellenwinkel Tilburg
Telefoon: 06 24700790

Intertoys XL Tilburg

Een XL winkel van deze spellengigant

Intertoys zie je al jaren in het straatbeeld, en bij deze winkel weet je dat je gezelschapsspellen kunt halen. Toch is deze Intertoys net wat specialer dan een standaard variant.

De Intertoys XL in Tilburg heeft – zoals de naam al doet vermoeden – een extra groot aanbod aan spelletjes. Loop langs een enorm rek met bordspellen, kaartspellen en dobbelspellen. We waarschuwen je vast: keuzestress ga je zeker krijgen.

Adres: Aabe-straat 27, 5021 AV Tilburg (AaBe Fabriek)
Soort winkel: Spellenwinkel Tilburg
Telefoon: 013 590 7700

Spellenwinkels in Tilburg: wat is jouw favoriete winkel?

Deze spellenwinkels in Tilburg zijn stuk voor stuk winkels waar jij zeker gaat slagen om een nieuw spelletje te vinden. Ook als je op zoek bent naar een cadeau(tje), vind je spelletjes in allerlei prijsklassen.

Van goedkopere spelletjes onder de €10 tot aan duurdere en uitgebreidere bordspellen. Wij zijn benieuwd welke spellenwinkel in Tilburg jij het liefst bezoekt! Mist jouw favoriete winkel in deze lijst? Laat het ons weten in een reactie en wij voegen de spellenwinkel toe!

Lees ook:

Spellenwinkels in Tilburg? Deze spellenwinkels moet je zeker bezoeken!
Spellenwinkels in Tilburg? Deze spellenwinkels moet je zeker bezoeken!
Luuk
Luuk

Hallo, ik ben Luuk, de oprichter van SpellenFans.nl. Sinds mijn jeugd ben ik een groot liefhebber van gezelschapsspellen. Tijdens avondjes met vrienden komen klassiekers als Boonanza, Exploding Kittens en Codenames regelmatig op tafel. Mijn lijstjes zijn samengesteld op basis van bol.com beoordelingen en persoonlijke ervaringen. Je zult in de artikelen affiliate links naar producten vinden. Als je via een affiliate link een aankoop doet op bol.com, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij om nieuwe spellen te testen en de site in de lucht te houden. Bedankt voor je steun!

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer
 

SpellenFans
Logo