Deze Play Pink treinset moet iedere Ticket to Ride fan hebben!

Play Pink treinset Ticket to Ride

Wereldwijd is Ticket to Ride een enorm populair bordspel. Je bent gewend om met een aantal kleuren treintjes te spelen. Aan het begin van het spel is het dan ook altijd wachten wie welke kleur claimt. Die verzameling kan nu uitgebreid worden met een extra kleur: Play Pink. Je maakt daar niet enkel jezelf blij mee, maar steunt ook tegelijkertijd Pink Ribbon!

Play Pink treinset: een musthave!

De gelimiteerde treinset heeft de roze kleur van Pink Ribbon. Het is daarmee een aantrekkelijke en kleurrijke aanvulling voor jouw basisspel. Een strijd wie met deze kleur mag spelen zal het dus zeker worden. De Play Pink treinset bevat 48 treintjes, 3 treinstations en 1 scorepion. Het is daarmee een volwaardige set om toe te voegen aan Ticket to Ride.

Play Pink treinset voor Pink Robin

Strijd tegen borstkanker: Asmodee & Pink Ribbon

Pink Ribbon is internationaal een bekend symbool dat wordt ingezet voor de strijd tegen borstkanker. Eén op de zeven vrouwen krijgt te maken met deze ziekte, en meer onderzoek blijft daarom erg belangrijk. De maker van Ticket to Ride, Asmodee, wil een bijdrage leveren aan die strijd tegen de ziekte. Er wordt daarom 4 euro per verkochte Play Pink treinset gedoneerd aan Pink Ribbon. De spellenmaker voert het project zonder winstoogmerk uit, en daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben!

Op naar de winkel: haal die Play Pink treinset!

De Play Pink treinset is vanaf 10 september 2021 te koop bij fysieke winkels. Je kunt het artikel kopen bij onder andere Bruna, Wehkamp en Intertoys. Ook deze winkels zetten zich ieder volledig belangeloos in, waardoor het geld dat wordt opgehaald ook écht juist wordt besteed. Pink Ribbon laat dan ook weten dat zij dankbaar zijn voor de mooie uitbreidingsset bij het spel Ticket to Ride, en elke verkochte set bijdraagt aan hun missie. Een betere investering voor jouw spelletjeskast én de strijd tegen borstkanker kun je dus niet doen!

Play Pink treinset voor Ticket to Ride

Plaats je reactie

   Laat een reactie achter

    

   Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer
    

   SpellenFans
   Logo
   Shopping cart