Deze Play Pink treinset moet iedere Ticket to Ride fan hebben!

Wereldwijd is Ticket to Ride een enorm populair bordspel. Je bent gewend om met een aantal kleuren treintjes te spelen. Aan het begin van het spel is het dan ook altijd wachten wie welke kleur claimt.

Die verzameling kan nu uitgebreid worden met een extra kleur: Play Pink. Je maakt daar niet enkel jezelf blij mee, maar steunt ook tegelijkertijd Pink Ribbon!

Wat is de Play Pink treinset?

Deze treinset is een musthave

De gelimiteerde treinset heeft de roze kleur van Pink Ribbon. Het is daarmee een aantrekkelijke en kleurrijke aanvulling voor jouw basisspel.

Een strijd wie met deze kleur mag spelen zal het dus zeker worden. De Play Pink treinset bevat 48 treintjes, 3 treinstations en 1 scorepion. Het is daarmee een volwaardige set om toe te voegen aan Ticket to Ride.

Play Pink treinset voor Pink Robin

Strijd tegen borstkanker: Asmodee & Pink Ribbon

Pink Ribbon is internationaal een bekend symbool dat wordt ingezet voor de strijd tegen borstkanker. Eén op de zeven vrouwen krijgt te maken met deze ziekte, en meer onderzoek blijft daarom erg belangrijk.

Donatie aan Pink Ribbon

De maker van Ticket to Ride, Asmodee, wil een bijdrage leveren aan die strijd tegen de ziekte. Er wordt daarom 4 euro per verkochte Play Pink treinset gedoneerd aan Pink Ribbon. De spellenmaker voert het project zonder winstoogmerk uit, en daar kunnen wij alleen maar respect voor hebben!

Play Pink treinset kopen

Haal de Play Pink treinset in huis

De Play Pink treinset is vanaf 10 september 2021 te koop bij fysieke winkels. Je kunt het artikel kopen bij onder andere Bruna, Wehkamp en Intertoys. Ook deze winkels zetten zich ieder volledig belangeloos in, waardoor het geld dat wordt opgehaald ook écht juist wordt besteed.

Play Pink treinset voor Ticket to Ride

Strijd tegen borstkanker

Pink Ribbon laat dan ook weten dat zij dankbaar zijn voor de mooie uitbreidingsset bij het spel Ticket to Ride, en elke verkochte set bijdraagt aan hun missie. Een betere investering voor jouw spelletjeskast én de strijd tegen borstkanker kun je dus niet doen.

Laat ons in een reactie weten of jij ‘m al in huis hebt gehaald!

Lees ook:

Deze Play Pink treinset moet iedere Ticket to Ride fan hebben!
Deze Play Pink treinset moet iedere Ticket to Ride fan hebben!
Luuk
Luuk

Hallo, ik ben Luuk, de oprichter van SpellenFans.nl. Sinds mijn jeugd ben ik een groot liefhebber van gezelschapsspellen. Tijdens avondjes met vrienden komen klassiekers als Boonanza, Exploding Kittens en Codenames regelmatig op tafel. Mijn lijstjes zijn samengesteld op basis van bol.com beoordelingen en persoonlijke ervaringen. Je zult in de artikelen affiliate links naar producten vinden. Als je via een affiliate link een aankoop doet op bol.com, krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, maar helpt mij om nieuwe spellen te testen en de site in de lucht te houden. Bedankt voor je steun!

Plaats je reactie

Laat een reactie achter

 

Onze artikelen kunnen ‘affiliate links’ bevatten waarmee wij, zonder extra kosten voor jou, een kleine commissie kunnen verdienen – lees meer
 

SpellenFans
Logo